» "on-line" copywriter / tekstopisac
    » pisac marketinških tekstova
» izmišljavanje imena brandova
    » brza provjera kvalitete oglasa

Kako je sve počelo?

Stara kineska poslovica kaže: " Ako radiš ono što voliš, nikada u životu nećeš morati raditi."

Interesantno je da ljudi često "pronađu" ono što vole raditi sasvim slučajno.
Dobro, dalo bi se raspravljati postoji li uopće nešto takvo što nazivamo "slučaj", ali prihvatimo taj termin radi ostanka izvan metafizičkog područja.

Osmišljavanje marketinškog sadržaja i pisanje tekstova tako je "slučajno" pronašlo i mene. U svemu tome interesantno je da ono što sam podsvjesno radio od svojih najmlađih dana: "prepravljao i režirao" reklamne poruke, koje desetljeće kasnije prerasta u neodoljivu želju da postane moj životni poziv.

Jedna od većih "prepreka"ostvarenju tog cilja bila je i ta što sam tada u rukama držao "frišku" diplomu nečeg dijametralno suprotnog... i u egzistencijalnom smislu daleko sigurnijeg i unosnijeg od "pukog pisanja teksta"...

No, kad vas nešto magnetski privlači, onda prepreke postaju izazovi! Odlučio sam ponovno "sjesti u klupu" i žurno poraditi na potrebnoj edukaciji.

Stručne knjige, internet, proučavanje objavljenih copywriterskih uradaka i, naravno, radno iskustvo u oglašivačkoj agenciji - pružili su mi svo potrebno znanje da vaše proizvode i usluge prezentiram na najprikladniji način!

Sve je to jako lijepo, ali zašto bi angažirali baš mene?

Spomenut ću samo nekoliko, nadam se, jakih "aduta":

› evidentirano je "crno na bijelo" da su moji tekstovi i savjeti osjetno podigli prodaju realnih proizvoda i usluga bez ikakvog plaćenog reklamiranja!

Kakve vi imate koristi od toga?
Pa, bili bi puno sigurniji da ste promoviranje vašeg proizvoda i/ili usluge dali u ruke nekome tko je na "vlastitoj koži" osjetio što "ide", a što "ne ide" na hrvatskim i ino tržištima;

› metaforičkim i bukvalno sam "čovjek od riječi"; dogovor i dano obećanje za mene je Sveto pismo;

› u mom radu nema "šablona" niti "prepisivanja", no nikad nisam "originalan" nauštrb osnovnog cilja mog angažmana;

› poštujem rokove i ne uzimam poslove za koje unaprijed znam da ih ne mogu dovršiti kvalitetno i/ili na vrijeme;

› fleksibilan sam i sa mnom je, kažu, ugodno raditi;

› cijene mojih usluga sigurno su duplo manje od agencijskih, no - za razliku od agencije - ja vam se posvećujem 110%, znajući da je vaš uspjeh ujedno i moja najbolja referenca.

Navedeno vam nije dovoljno da me angažirate?

Testirajte me uz minimalan trošak i rizik: pokažite mi vaše web stranice, objavljene oglase, brošure, letke..., a ja ću vam ukazati na njihove možebitne slabe strane (moja tzv. QUICK-CHECK usluga).

Time ćete zasigurno izbjeći (skupu) objavu neučinkovitog marketinškog materijala, a ja ću potom vjerojatno biti angažiran - i svi zadovoljni!

Siniša Blasić, vaš copywriter!
QUICK-CHECK je brza provjera marketinške kvalitete vašeg materijala.

Ako uočim propuste u sadržaju/prezentaciji vašeg materijala - primit ćete dokument koji ih nabraja te ukazuje na rješenje.
Potom, te propuste možete ispraviti vi ili me angažirati da to napravim ja ;)

QUICK-CHECK provjera iznosi od 200-1500 Kn/materijalu (ovisno o njegovoj vrsti i količini).
Zadržavam pravo da u slučaju iznimno kompleksnih i obimnih materijala - cijena QUICK-CHECK usluge može izaći izvan napisanog okvira!